Velkommen til

Saltdal dekk
og bilservice

Har du bilproblemer?
24 timers vakttelefon (+47) 756 90 170

Vintersesong = Rustsesong!

Den økte bruken av salt på det norske veinettet (også her i Saltdal), i kombinasjon med stadig mildere og fuktigere vintre gir rusten ideelle vekstbetingelser. 

Bileiere som ikke tar nødvendige forholdsregler risikerer en svært ubehagelig overraskelse og en dertilhørende stor verkstedregning.

Våre beste tips for å holde rusten på avstand!

  • Vask bilen ofte og ikke glem underspyling!
  • Poler bilen før vinteren. Dette gjør at salt og skitt ikke fester seg så lett.
  • Invester i en god rustbehandling

 ANTIRUSTBEHANDLING TIL DIN BIL

Vi tilbyr rustbehandling med Corrolan Ramsoil

Selskapet er kanskje Storbritannias mest anerkjente eksperter på antirustbehandling. Deres metoder og produkter har vunnet flere forbrukerundersøkelser, vært “best i test” i flere bilmagasiner og er blant de mest foretrukne antirustproduktene på det engelske markedet.

Corrolan Ramsoil gir en sikker og god rustbeskyttelse og har en produktserie som inneholder alt du trenger for en effektiv og varig rustbeskyttelse. Corrolan Ramsoil er et naturprodukt basert på lanolin, utvunnet av blant annet saueull. Det gjør produktet til et svært godt alternativ for den miljøbevisste forbruker.

Lanolinoljen har vært brukt i kampen mot rust over hele verden siden 1940-tallet. Både rederier og offshoreindustrien har benyttet lanolin på grunn av produktets gode saltvannsbestandige egenskaper.

Corrolans produkter består av høykvalitets lanolin som raffineres og tilsettes ulike vokser og rusthindrende midler. Corrolan er svært penetrerende og kan krype inn til 12 cm, samt trenge inn i falser og lignende. Corrolan er fremtidens metode å rustbeskytte bilen din på – miljøvennlig og effektiv!

CORROLAN ANTIRUST

Fra

6500,-

Rebehandling etter
ca 24 mnd.
 

R

Vi vasker og tørker bilens underside. Det er viktig med en ren og tørr bil.

R

Ved hovedbehandling (anbefales alltid som førstegangs behandling), skrus alle plastdeler ned og hjulene tas av bilen.

R

Ved enkel behandling eller rebehandling skrus platene under bilen ned.

TA GREP NÅ!

Beskytt bilen din mot rust på en effektiv og miljøvennlig måte

KONTAKTSKJEMA

7 + 2 =